Til tross for tap med 4 – 6 ble mandagens kamp mot VIF II en flott serieåpning for EIK Tønsberg

Det er ikke mot toerlagene at EIK Tønsberg skal ta de nødvendige poeng for å overleve i årets andredivisjon. Ethvert poeng som blir tatt mot noen av disse vil være å betrakte som «bonus». Kampen i kveld viste allikevel at det er fullt mulig å komme på talefot med ”reservelagene”. Hadde det ikke vært for en serie tabber i bakre lagdel kunne det hele ha blitt riktig så trivelig mandag kveld.

Startoppstillingen.jpg

Startoppstillingen mot VIF II.

Hjemmelaget var fullt på høyde fra start av og hadde to store målsjanser etter ca 20 minutter. Slike muligheter det scores på.

Etter en snau halvtime kom gjestenes og dagens første mål. Habbestad greide ikke å holde et skudd på dødball og forsvaret var ikke besluttsomt nok til å få ballen unna. En ren gavepakke fra hjemmelaget.

Ti minutter senere førte en svak klarering av Møller Olsen i midtforsvaret til skudd på mål. Habbestad reddet, men igjen var man alt for ubesluttsomme i forsvaret og fikk ikke ballen unna. Det skulle bare gå ett minutt til før samme målscorer var løs på høyre kant. Målvakten var utspilt, men med to spillere på streken burde det vel ha vært mulig å klarere.

Like før pause la Møller Olsen et flott hjørnespark fra venstre rett på hodet til Bjerkeskaug som resolutt gjorde 1 – 3. Det var grunn til å se med optimisme frem mot andre omgang.

Dessverre gjorde gjestene alt ti minutter etter hvilen 1 – 4 på et langskudd som det også absolutt burde ha vært mulig å avverge mål på. Frustrasjonen syntes å begynne å spre seg og ikke så mange minutter etter kom 1 – 5.

Men, en dame hadde ikke tenkt å gi seg! Hjemvendte Hem gjorde to vakre mål midt i omgangen og med ett stod det 3 – 5. Særlig hennes tredje mål var vakkert. Et flott skudd.

Heller ikke etter at gjestene gjorde 3 – 6 på et skudd forbi Hansen, som nå hadde kommet inn i mål, la man seg på noen som helst måte flate. Det ble kjempet videre helt inn og Pedersen fikk æren av å dundre inn 4 – 6 oppunder nettaket. På en susende avslutning fra høyre kant.

Igjen, dagens kamp lover meget godt. Vi savnet veldig Dahl Godø på midtstopperplass sammen med Almeida. Dette kunne nok ha gitt langt mer trygghet bakover. Kanskje burde Hansen ha fått muligheten mellom stengene fra start av. Målvakten i startoppstillingen hadde ingen stor kveld.

Almeida.jpg

Almeida. Elegant ny midtstopper fra Ørn Horten.

Pedersen har enda ikke fått vist seg som den spiss vi hadde håpet og trodd at hun ville bli, men det er tidlig og dette kommer får vi håpe etter hvert.

Hem viste hvilken «gave fra oven» hun er. Særlig i andre omgang hvor hun fikk en mer offensiv rolle var hun outstanding.

Det var svært hyggelig også å få se på banen igjen Kaarstad Fredriksen som er tilbake fra Teie. Hun virket veltrent og lett på foten og gjorde en fin innsats på kant etter å ha kommet inn. Vi gleder oss veldig til å se mer av henne.

Vi gleder oss også til neste kamp som går hjemme mot Gimletroll. Vi er særdeles optimistiske med tanke på poengfangst i den kampen.

Kampfakta;

Seriekamp andredivisjon avdeling II

EIK Tønsberg – VIF II

EIKbanen mandag 23. april 2018

Publikum ca 50

Dommer Senad Batalevic, Sem IF

1 – 3 (4 – 6)

Mål

0 – 1 VIF II 28 minutter

0 – 2 VIF II 37 minutter

0 – 3 VIF II 38 minutter

1 – 3 Bjerkeskaug 42 minutter

 

1 – 4 VIF II 55 minutter

1 – 5 VIF II 61 minutter

2 – 5 Hem 75 minutter

3 – 5 Hem 83 minutter

3 – 6 VIF II 86 minutter

4 – 6 Pedersen 89 minutter

EIK Tønsberg (4 – 5 – 1)

Habbestad  / Bjerkeskaug  – Møller Olsen – Almeida – Larsen / Preus – Stamperstuen – Pedersen  – Hem – Solvik / Svendsen

Benyttede innbyttere;

Kjær

Walbækken

Kaarstad Fredriksen

Bjerkemo

Hansen

Alle rettigheter til foto og tekst Hans Arne Westberg Gjersøe / ”Montello Marketing”

Reklamer