Ingen god kamp mot Hønefoss

EIK Tønsberg tok mandag i mot Hønefoss til vårens nest siste treningskamp. Det hele endte med et svært stygt tap og hele 0 – 10 i målprotokollen. Vi minner om at begge lagene skal spille i andredivisjon i sesongen 2018.

Hem

Line Hem er tilbake fra Røa og toppserien og vil kunne bli en stor forsterkning i 2018.

Allerede etter et kvarter hadde gjestene gjort tre mål og dagens målvakt fra start av, unge Hansen fra Hvittingfoss, hadde alt måttet ut i tre ”feberredninger”.

Midt i omgangen valgte man å bytte hele laget. Dette gjorde ikke underlegenheten særlig mindre og i løpet av omgangen kom ytterligere tre mål slik at det til pause stod hele 0 – 6.

Ved starten av andre omgang bar kampen preg av at den egentlig var over. Gjestene slo noe av på tempoet og gjorde også mange bytter. Til tross for dette kom fire mål til slik at det hele altså endte 0 – 10.

Når man skulle møte en hardtsatsende motstander som senest i 2017 var i kvalifisering til førstedivisjon, kan vi ikke gjøre annet enn å undres over at benken i dag bestod av en komplett 11er.

Man skulle tro at det tre uker før seriestart ville være fornuftig å forsøke å sette en 11er med tanke på serieåpningen mot VIF II mandag 23. april og supplere denne med en benk bestående av tre til fem spillere.

Fjorårets toppscorer for EIK Tønsberg Hågensen har flyttet til Hønefoss og var på banen i dag. Hun fremstod langt lettere og mer veltrent enn i 2017, men fikk ikke så mye spilletid. Konkurransen om en plass er nok langt hardere på Ringerike enn den var på EIK i fjor.

Hos EIK Tønsberg var det meget gledelig å møte igjen Hem fra Sem. Etter noen sesonger i EIK Tønsberg ble det noen sesonger med Røa i toppserien.

Om Hågensen var bedre trent enn tidligere så må dessverre det motsatte sies om Hem. Kondisjonen var dårlig og steget ikke all verden, men i nærkampene viste hun utsøkte eksempler på hvor viktig det er å ha den lille ekstra tøffheten som man får av spill i de to øverste divisjoner.

Det hersker overhode ingen tvil om at Hem med litt trening og med spill på vant plass litt lenger bakover på banen, vil kunne bli en særdeles viktig brikke. Her er det bare å håpe at hun velger å bli med laget sesongen igjennom.

Konklusjonen må være at EIK Tønsbergs stall ikke er 10 mål dårligere enn dagens gjesters, men at det ble gjort en del vurderinger som gjorde det hele nærmest håpløst. Blant annet i kamp mot Urædd har laget fra EIK vist at de har et vesentlig høyere nivå inne enn man fikk vist i dag.

Nå gjenstår en siste treningskamp, mot Hallingdal. Vi både håper og tror at man vil få se ”de sorte og hvite” fremstå på en helt annen måte i dette kommende møtet.

Alle rettigheter til foto og tekst Hans Arne Westberg Gjersøe /  Montello Marketing

 

 

 

 

 

Reklamer