Sundbyshow ødela seriefinalen for EIK Tønsberg, 2 – 4 mot Teie mandag

EIK Tønsberg bar preg av alt å være klare for opprykk og en rekke av spillerne syntes å ha tankene mer på kakefesten etter kampen enn på å slå naborival Teie. Når trener Skoglund også valgte en litt ”sosial innstilling” til kampen måtte det gå galt mot et godt og spillesugent Teie med to av Vestfolds beste spisser i sine rekker.

Teie - EIK Tønsberg

I oppgjøret i våres på Teiebanen hadde et redusert EIK Tønsberg, endog med en utespiller i mål, små problemer med Teie. Denne gang ble det verre.

Det begynte godt med 1 – 0 etter få minutter ved Preus, men Teie utlignet straks. Det samme skjedde like etter da Svendsen gjorde 2 – 1. Teie kom omgående tilbake. Kampen stod og vippet frem til 20 minutter, men det var da intet å utsette på at gjestene gikk opp til 2 – 3.

De fleste hadde vel tro på at hjemmelaget skulle bli bedre i andre omgang og det ble de også i det første kvarteret, men så jevnet det hele seg ut og Teie tok faktisk kampen over og dominerte.

Når EIK Tønsberg på forhånd hadde bestemt seg for at ”alle skulle få spille” hjalp det lite at toppscorer Hågensen kom inn og til tider skapte store problemer for Teie. Dessverre var ikke hennes vanligvis veldig gode dødballer gode nok og det ble altså ingen mål.

Ved siden av Hågensen var spissen Svendsen meget god og det var bare små marginer som  skilte henne fra å gjøre et par mål til.

Flere av hjemmelagets spillere var langt under pari denne kvelden. Preus scoret et mål, men var ellers svært lite synlig. Det samme gjaldt for Solvik som hadde en usedvanlig dårlig dag.

Teie imponerte oss. Ex EIK Tønsberg spiller 35 årige Thon var god og langt bedre enn vi har sett henne tidligere i år. Spissene Feen og Sundby er enkelt og greit «outstanding». Sundby gjorde da også tre av Teies fire mål.

Kampfakta;

Seriekamp tredjedivisjon VBT

EIK Tønsberg – Teie

EIKbanen mandag 23. oktober 2017

Publikum ca 50

Dommer Trond Kjetil Rogstad

2 – 4 (2 – 3)

Mål

1 – 0 Preus 2 minutter

1 – 1 Teie 5 minutter

2 – 1 Svendsen 8 minutter

2 – 2 Teie 9 minutter

2 – 3 Teie 20 minutter

Pause

2 – 4 Teie 76 minutter

EIK Tønsberg (4 – 2 – 3 – 1)

Habbestad  / Hem Hansen – Møller Olsen – Urå – Larsen / Stensland – Røkaas / Preus – Grøv  – Solvik / Svendsen

Benyttede innbyttere;

Dahle

Korsane

Moen

Franz

Walbækken

Hågensen

Wessel

Alle rettigheter til foto og tekst HAWG / ”Montello Marketing”

Reklamer