Storseier med 8 – 1 mot Modum og opprykket er i praksis klart

Til tross for 3 – 1 seier mot Modum borte i våres tok EIK Tønsberg ingen sjanser i mandagens returkamp mot buskerudlaget.  Alt som var av skadefrie spillere var mobilisert og hele 17 spillere var klare for å sikre de nødvendige tre poeng. Laget skuffet ikke og det var aldri noen som helst tvil om hvor seieren skulle ende.

Glade jenter

Det var intet å utsette på stemningen etter kampen mot Modum.

Første scoring kom alt etter fire minutter og før pause stod det 4 – 0 etter en omgang hvor det nærmest kun var ett lag på banen. Ledelsen ved hvilen kunne ikke være mer fortjent.

I pausen valgte man å bytte inn hele benken med seks spillere, men dominansen ble slett ikke mindre etter dette. Den første scoringen i andre omgang kom ved Grøv som hadde kommet inn helt på topp.

Det er verdt å merke seg at det i kveld var hele åtte forskjellige målscorere hos hjemmelaget. Skulle man noen gang kunne karakterisere en seier som en lagseier så måtte det være nettopp denne kvelden.

EIK Tønsberg har nå 46 poeng med to kamper igjen. Skarphedin har 43 poeng med kun en kamp igjen, men med 33 mål dårligere målforskjell. Kampen om andreplassen er i realiteten avgjort og opprykket sikret. Etter 16 sesonger på rad i andredivisjon og en sesong i tredjedivisjon går altså heisen opp igjen med en eneste gang. Helt i tråd med de uttalte ambisjoner før sesongen.

Skoglund

En lettet og glad trener Ole Jan Skoglund i samtale med TB.

Pors har fem poengs ledelse på tabelltopp med fire mål bedre målforskjell enn EIK Tønsberg. I neste runde møtes de to rivalene i Porsgrunn. I aller siste runde møter Pors Snøgg II i et prestisjefylt oppgjør på Notodden. EIK Tønsberg tar i mot Teie til et ikke mindre prestisjefylt oppgjør hjemme på EIK. Håpet om tabelltopp lever fortsatt.

Kampfakta;

Seriekamp i tredjedivisjon VBT

EIK Tønsberg – Modum

EIKbanen mandag 9. oktober 2017

Publikum ca 25

Dommer Terje Skifjeld

8 – 1 (4 – 0)

Mål

1 – 0 Walbækken 4 minutter

2 – 0 Preus 13 minutter

3 – 0 Hågensen 27 minuttter

4 – 0 Solvik 28 minutter

5 – 0 Grøv 51 minutter

6 – 0 Korsane 71 minutter

7 – 0 Lundby 78 minutter

7 – 1 Modum 82 minutter

8 – 1 Stamperstuen 86 minutter

EIK Tønsberg (4 – 2 – 3 – 1)

Habbestad  / Wessel – Møller Olsen – Urå – Larsen / Røkaas – Walbækken / Hågensen – Preus  – Solvik / Svendsen

Benyttede innbyttere;

Stamperstuen, Dahle, Korsane, Moen, Grøv og Hem Hansen

Alle rettigheter til foto og tekst Hans Arne Westberg Gjersøe / «Montello Marketing»

Reklamer