10 – 0 og aldri spennende mot Stoppen / ROS mandag

Etter tapet på Bø mot Skarphedin for en uke siden gikk mye av luften ut av det opprykksjagende EIKlaget, men etter at Snøgg II sist fredag kveld slo Skarphedin 1 – 0 var gløden tilbake for fullt. Stoppen / ROS kom i kveld på besøk til EIKbanen, men hadde fint lite å stille opp med. Det stod 5 – 0 til pause og 10 – 0 etter full tid.

Wessel

Wessel, elegant ny midtstopper fra Flint.

Det skulle gå nesten en halvtime av første omgang før 1 – 0 kom. Scoringen kom da Møller Olsen satt et hjørnespark rett i mål. Man fikk se den berømte ”ketchupeffekten” og målene formelig rant inn frem mot pause.

Også i andre omgang gikk det nesten en halvtime før første mål kom. Når Urå først scoret og gjorde 6 – 0 kom de andre målene jevnt og trutt. 10 – 0 målet fikk også Urå gleden av å gjøre, i kampens aller siste minutt.

Det er verdt å merke seg at det var en rekke spillere fra Flint på banen i dag. Dahle, Wessel, Møller Olsen, Urå og Røkaas. To av spillerne stod endog for til sammen fire av målene. Samarbeid gir resultater og må til om Tønsberg skal kunne ha et godt og stabilt damelag fremover.

Ekstra honnør i dag til en spiller vi foreløpig ikke har sett så mye til. Den unge, elegante og høyreiste midtstopperen Wessel imponerte stort. En svært lovende tilgang for laget. Hun kom fra Flint så sent som i sommer.

I motsetning til i kampen mot Skarphedin hadde EIK Tønsberg i dag alle spillerne i A – stallen tilgjengelig. Stallen består av de 15 spillerne man i dag fikk se samt et par aktuelle kandidater fra J16. Mest aktuell derfra er supertalentet, den lynraske spissen Lundby som endog scoret mot Teie i våres.

Neste kamp som er mot Langesund borte skulle ha gått tirsdag 19. september, men er flyttet frem til søndag 17. september. Alle spillerne vil være tilgjengelige denne søndagen. Det bør derfor være godt håp om poeng også i den kampen. Det lukter nå igjen opprykk for alvor, men det er en stor jobb som fortsatt må og skal gjøres i måneden som ligger forut.

Skarphedin har fire poeng mindre og en langt dårligere målforskjell i den viktige kampen om de to første plassene på tabellen som begge gir opprykk. Vi har troen.

Kampfakta;

Seriekamp tredjedivisjon VBT

EIK Tønsberg – Stoppen / ROS

EIKbanen mandag 11. september 2017

Publikum ca 25

Dommer Kjell Roti Løchen

10 – 0 (5 – 0)

Mål

1 – 0 26 minutter Møller Olsen

2 – 0 29 minutter Solvik

3 – 0 30 minutter Svendsen

4 – 0 37 minutter Preus

5 – 0 42 minutter Møller Olsen

Pause

6 – 0 74 minutter Urå

7 – 0 75 minutter Preus

8 – 0 80 minutter Korsane

9 – 0 85 minutter Grøv

10 – 0 90 minutter Urå

EIK Tønsberg (4 – 2 – 3 – 1)

Habbestad  / Dahle – Wessel – Urå – Larsen / Møller Olsen – Røkaas  / Preus – Stamperstuen – Solvik / Svendsen

Benyttede innbyttere;

Walbækken

Hågensen

Korsane

Grøv

Alle rettigheter til foto og tekst

Hans Arne Westberg Gjersøe / ”Montello Marketing”

Reklamer