Røa med 4 – 3 seier over VIF i sommervarmen

Vi pleier alltid å få med oss minst en toppseriekamp hver sesong. Med bakgrunn fra Røa er det naturlig å legge turen til Oslo vest. Slik gjorde vi det også lørdag da Røa tok imot VIF til lokalderby i Oslo. I vårens oppgjør mellom de to lagene ble det seier til ”dynamite girls” med 2 – 0 på bortebane.

Ina Skaug

Teiejenta Ina Skaug (til venstre) synes å ha utviklet seg veldig etter overgangen fra Oslo øst til Oslo vest. Lørdag ble det endog en scoring.

En liten ekstra gulrot i dag utgjorde muligheten til å se de to EM uttatte spillerne Utland og Leine. Spissen Utland innfridde til fulle med to mål, mens midtstopper Leine ikke markerte seg like sterkt.

I dag ønsket vi også å ta en ekstra kikk på de tre spillerne med bakgrunn fra Vestfold. Fridlund fra Larvik, Hem fra Tønsberg og Skaug fra Nøtterøy. De to første begge med erfaring fra andredivisjonsspill hos EIK Tønsberg.

Fridlund innfridde på ingen måte og ble da også byttet ut etter første omgang. Hem kom aldri på banen, mens Skaug gjorde en særdeles god figur. Ja, Skaug gjorde endog 3 – 0 målet i sin ultraoffensive rolle på venstre back. Vi kan ikke fatte annet enn at VIF har fått noe å tenke på etter å ha latt denne spilleren gå fra øst til vest i Oslo.

I andre omgang skiftet nøtterøyjenta over på motsatt back. Med den enorme innsatsen som var lagt ned i første omgang gikk hun etter hvert i den intense varmen tydelig tom for krefter, men stod prisverdig nok kampen ut. Alt i alt uansett en imponerende kamp i våre øyne.

VIF startet sterkt i kampen og hadde tidlig flere store sjanser. Allikevel gikk Røa opp til 3 – 0 før gjestene gjorde 3 – 1. Like etter reduseringen kom 4 – 1 og kampen var egentlig avgjort.

Det luktet litt kontrollering fra hjemmelagets side i andre omgang og VIF vant denne 0 – 2. 4 – 3 målet kom ikke før på overtid så virkelig spennende ble det aldri. 4 – 3 var dog et langt mere ”riktig” resultat. Stillingen 4 – 1 som den stod etter første omgang ga etter vårt skjønn ikke et helt fullgodt bilde av styrkeforholdet mellom de to lagene. Alt i alt var det dog ingen tvil om at det beste laget vant.

Alle rettigheter til foto og tekst Hans Arne Westberg Gjersøe /  ”Montello Marketing”

 

 

 

Reklamer