EIK Tønsberg med festfotball i andre omgang, vant 0 – 4 borte over Fossum

Kampen i Skien var relativt jevnspilt i første omgang, men i andre omgang var det stor forskjell på lagene. I andre omgang var det derfor i realiteten aldri noen tvil om hvor seieren ville gå.

Johanne.jpg

Unge Johanne Seip Vold gjorde 0 – 2 og hadde all mulig grunn til å smile i Skien.

Fossum hadde vinden i ryggen fra start av og var slett ikke ufarlige. Særlig på hjørnespark viste de flere ganger at de kunne være giftige. EIK Tønsberg kom litt tregt i gang, men hadde allikevel ballen i sin besittelse i det meste av første omgang.

Etter 25 minutter måtte Preus gå ut og inn for henne kom Seip Vold. Hågensen ble flyttet inn  sentralt og Seip Vold fant sin plass ute på høyre kant.

Den høyreiste og elegante spilleren har vært mye plaget av sykdom i våres, men viste raskt at hun nå åpenbart er frisk. I lange perioder kan hun være nærmest usynlig, men når hun først viser seg frem har hun et voldsomt steg og en stor offensiv kraft.

Det stod 0 – 0 til pause.

Like etter hvilen hadde Fossum en særdeles stor mulighet fra kloss hold som Seip Vold mesterlig avverget. Hvem vet hvordan kampbildet hadde blitt om det her hadde blitt 1 – 0…..

Gjestene strammet etter dette straks grepet og var etter hvert totalt spillemessig overlegne. I det første kvarteret kom da også tre raske scoringer ved Hågensen, Seip Vold og Grøv. Kampen var i realiteten avgjort.

Det siste målet kom ca ti minutter før slutt da flintduoen Møller Olsen og Urå tok det hele i egne hender. En flott lagt corner fra Møller Olsen satt midtsopperen kontant i mål på hodet.

Pasningskvaliteten var god og samspillet til tider glimrende. Høyt tempo og god presisjon preget andre omgang.

Hågensen som har sett direkte tung og utrent ut tidligere i våres viser seg nå fra en helt annen side. Arbeidskapasiteten er åpenbart langt større og hun oser av spilleglede. Mot Fossum var hun kort og godt glimrende.

Kaptein og midtbanemotor Røkaas restituerer fortsatt etter hodeskade, men i hennes fravær briljerte til tider unge Walbækkken.

Det er all mulig grunn til å la seg begeistre, men samtidig skal det ikke glemmes at nivået som ble vist frem nok er et nivå som man bør være på om det hele skal kunne ende med opprykk. Heldigvis blir vi stadig mer styrket i troen. Pr dato er plass nr to på tabellen inntatt, men tabelltopp må være et soleklart mål.

Kampfakta;

Seriekamp tredjedivisjon VBT

Fossum – EIK Tønsberg

Skien mandag 22. mai 2017

Publikum ca 15

Dommer Michael Hayel Deblitz – Etholm

0 – 4 (0 – 0)

Mål

0 – 1 Hågensen 53 minutter

0 – 2 Seip Vold 56 minutter

0 – 3 Grøv 60 minutter

0 – 4 Urå 78 minutter

EIK Tønsberg (4 – 2 – 3 – 1)

Seip Vold  / Ravndal – Lunder – Urå – Larsen / Møller Olsen – Walbækken / Hågensen – Preus  – Grøv / Svendsen

Benyttede innbyttere;

Seip Vold (Johanne)

Alle rettigheter til foto og tekst Hans Arne Westberg Gjersøe / ”Montello Marketing”

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s