Flott generalprøve for EIK Tønsberg mot Teie søndag

Årets siste treningskamp før seriestart gikk på Teies hjemmebane. Til tross for dette var det aldri noen tvil om hvor seieren ville gå. Etter en relativt jevn første omgang stod det 1 – 2 ved pause, men etter hvilen dominerte gjestene totalt. Kampen endte 1 – 4.

Korsane

Ex Stokke Vear spilleren Korsane slet i dag med skade, men er i fin utvikling og har vist i sesongoppkjøringen at hun også kan lage mål.

Igjen fikk vi se 4 – 2 – 3 – 1 formasjonen. Startoppstillingen var som følger;

Berg Moen / Larsen – Hem Hansen – Urå – Weik / Røkaas – Møller Olsen / Franz – Preus – Korsane / Grøv

Innbyttere var Seip Wold, Walbækken, Hågensen og Ravndal.

Allerede etter fem minutter gjorde Preus 0 – 1. Omgangen var etter dette relativt jevnspilt, med et lite overtak til gjestene. Det var derfor ikke veldig mye å utsette på at en spiss hos Teie etter 25 minutter snappet ballen «frekt» og satte inn 1 – 1 langs bakken fra høyre mot lengste hjørnet.

Ved 35 minutter valgte Skoglund å sette ut en småskadet Korsane på høyre kanten og inn kom Hågensen. Straks ble det mer trykk fremover og det skulle bare gå fem minutter før hun selv gjorde 1 – 2 på hodet etter et vakkert og presist innlegg fra motsatt kant ved Franz.

I pausen måtte Berg Moen gå ut og Ravndal tok sporty plass mellom stengene. Hun skulle ikke bli veldig travel denne kvelden.

Vi fikk utover i andre omgang se en del omkalfatringer. Vi fikk blant annet se Seip Wold på kanten i den fremre treeren og vi fikk ikke minst se en strålende Walbækken i toeren på midtbanen. Hvilken ballkontroll og hvilket overblikk har vel ikke denne ungjenta!

1 – 3 målet kom ved høyrebacken Larsen etter 55 minutter og det siste målet kom på en heading ved Møller Olsen kun to minutter før slutt.

Vi tror nok at «superspissen» Sundby og med tiden Feen vil gjøre så mange mål at Teie vil greie seg greit i tredjedivisjon, men det må være litt tankevekkende for klubben å se hvor mye laget falt sammen i andre omgang.

EIK Tønsberg overbeviste med sin svært solide andre omgang og vi er sikre på at man vil hevde seg helt i toppen av tredjedivisjon. Forhåpentligvis holder det helt til opprykk.

Sesongoppkjøringen har vært god med blant annet seier over andredivisjonslaget Herd. De to lagene som man har matchet mot som man også vil møte i serien, har vært på et helt annet nivå enn laget fra Tønsberg.

Vi gleder oss til seriestarten mot Lier II mandag 3. april.

Alle rettigheter til foto og tekst Hans Arne Westberg Gjersøe / ”Montello Marketing”

Lagre

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s