EIK Tønsberg mot Runar 9 – 0

Søndag var det fjerdedivisjonslaget Runar som besøkte EIKbanen for treningskamp. Runar var et langt svakere lag enn Modum som man møtte sist.

Selv om hjemmelaget var enda mer redusert enn mot Modum var man allikevel totalt overlegne. Det stod 4 – 0 til pause og andre omgang ble om mulig enda mer preget av enveiskjøring enn den første.

DSC_0887

Runar er en klubb som EIK Tønsberg har mye å takke for. Før 2014 sesongen trakk Runar seg fra andredivisjon og plassen gikk nettopp til dagens hjemmelag. Det samme skjedde før 2000 sesongen da klubben fra Haukerød ikke ønsket å benytte seg av sin plass i førstedivisjon og denne gikk til Tønsberg.

Runar var en av pionerene på damesiden i Vestfold. Dette var tilbake på 1970 tallet. Den gang det var virkelig tungt for jenter og damer å få sin velfortjente plass i fotballklubbene. Ære være Runar!

Ytterligere tre kamper følger for EIK Tønsberg før seriestarten i tredjedivisjon borte mot Lier II mandag 3. april. I vinterserien for J19 skal man møte både Nanset og ØRN Horten. Tredjedivisjonslaget skal møte tredjedivisjonskollega Teie.

Slik Tiril! Ole Jan Skoglund gir sine instrukser til den usedvanlig lovende venstrebacken Tiril Holmøy (født i 2000).

Allel rettigheter til foto tekst Hans Arne Westberg Gjersøe / ”Montello Marketing”

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s