Ny strålende treningskamp for EIK Tønsberg onsdag kveld

Nylig slo klubbens J19 lag SFs J19 7 – 0 i vinterserien. I kveld var det divisjonskollega Modum som fikk unngjelde med de samme sifrene da A – laget var i aksjon.

Ole Jan

Alltid like engasjert trener Ole Jan Skoglund (med rød lue).

Vi hadde selv ikke anledning til å se første omgang, men kunne notere oss ved ankomst i pausen at det stod 4 – 0 etter de første 45 minuttene.

Etter pausen fortsatte tønsbergjentene kjøret og det kom tre nye scoringer. Uten en brent straffe kunne det ha stått hele 8 – 0 ved slutt.

Det er åpenbart en helt annen offensiv giv i laget enn i 2016 og vårt første møte med den nye 4 – 2 – 3 – 1 formasjonen gav mersmak. Formasjonen ble holdt strengt og lojalt av spillerne og det er tydelig at denne offensive oppstillingen alt har «satt seg».

Som enslig spiss på topp er det tenkt alternert mellom Grøv og Seip Wold. Grøv var på banen i dag og viste hvor tøff og sterk hun kan være. Seip Wold er en mer rettvendt spiss som kan komme på lynraske løp. Det blir to fine spissalternativer av disse to.

Laget i dag manglet flere av de etablerte ”voksne” spillerne som Nylen, Hågensen og Preus. Midt i mai kommer Seip Wold (Vilde) hjem på ferie fra USA. Her er det bare å glede seg til å se et toppet lag.

Modum ble nr tre i tredjedivisjon i fjor. Stammen i årets lag skal være omtrent den samme som i 2016. Vi tror neppe at Modum blir den største faren når det gjelder konkurransen om opprykket. Her blir nok et av lagene fra Telemark den største utfordreren. Allikevel, 7 – 0 over Modum lover godt. På EIK er intet annet enn opprykk godt nok etter at man har spilt i andredivisjon sammenhengende fra og med 2001 og til og med 2016.

Søndag kommer Runar til EIKbanen på besøk. Alt tyder på mange mål også i den kampen.

Alle rettigheter til foto og tekst Hans Arne Westberg Gjersøe / ”Montello Marketing”

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s